Eenpanspasta: spaghetti met courgette en paddenstoelen
|
Helemaal vegetarisch...dit kan iedereen!
Tussen 15 en 30 minuten.
Ingrediënten: 4 personen
|
-
500 gram spaghetti
-
500 gram paddenstoelen
-
2 courgettes
-
200 gram erwten
-
2 tenen look
-
2 takjes tijm
-
peper
-
zout
-
40 gram Parmezaanse kaas
-
60 gram volle room
-
1 liter bouillon
|
Bereiding:
|
-
Snij de courgette in stukjes.
-
Borstel de paddenstoelen proper en snij in schijfjes.
-
Pel de look, snij fijn.
-
Doe alles behalve room en Parmezaanse kaas in een kookpot.
-
Breng aan de kook.
-
Zet het vuur zachter en laat onbedekt doorkoken. Ongeveer 8 à 10 minuten.
-
Roer er de Parmezaanse kaas en room onder.
|